Grilovaný bažant

2018-04-12
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Celkový čas : 10 min.

Popis

Grilovaný bažant

Ingrediencie

  • 1 ks bažanta
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 100 g údenej slaniny
  • 1 lyžica bylinkového masla

Postup

Krok 1

Mladého bažanta očistíme, umyjeme, osolíme, okoreníme, prešpikujeme prúžkami údenej slaniny a dovnútra vložíme bylinkové maslo.

Krok 2

Bažanta zašijeme, obalíme plátkami údenej slaniny.

Krok 3

Počas grilovania potierame bylinkovým maslom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(5 / 5)

5 1 1249
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

1250

Podobné recepty:
  • Zemiaková pica

    Zemiaková pica

  • Chlebový nákyp

    Chlebový nákyp

  • Srnčí chrbát na víne

    Srnčí chrbát na víne

kuk