Žabky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 3 bielka, 300 g mletého cukru, 150 g mletých lieskovcov, 150 g posekaných vlašských orechov, 2 lyžice kakaa. Plnka: 1 vajce, 3 lyžice kryštálového cukru, 1 stužený tuk, 3 lyžice kakaa. Čokoládovú polevu.

Postup

Krok 1

Všetky suroviny spolu dobre vymiešame a malou lyžičkou tvoríme z hmoty malé kopčeky, ktoré kladieme na vymastený a múkou vysypaný plech. Vložíme iba do mierne teplej rúry a pomaly sušíme. Plnka: Vajce vymiešame s cukrom a šľaháme nad parou až do zhustnutia. Do mierne vychladnutej hmoty primiešame stužený tuk a kakaa. Po vychladnutí plnku kladieme na žabky. Nakoniec polejeme čokoládovou polevou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 785
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

786

Podobné recepty:
  • Dusené filé s hubovou omáčkou

    Dusené filé s hubovou omáčkou

  • Prekvapenie pod sklom

    Prekvapenie pod sklom

  • Karfiol na spôsob diviny

    Karfiol na spôsob diviny

kuk