Guľky s citrónom

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 bielok, 250 g práškového cukru, 20 g kakaa, 3 lyžice citrónovej šťavy, 150 g neslaných arašidov, kandizované ovocie. Poleva: 1 bielok, 100 g práškového cukru, 1 lyžicu citrónovej šťavy.

Postup

Krok 1

Bielok, 150 g cukru, kakao a citrónovú šťavu vymiešame do peny. Pridáme pomleté arašidy, 100 g cukru a všetko spolu zamiesime. Z hmoty tvarujeme malé guľky, do ktorých povtláčame kandizované ovocie a necháme zaschnúť. Nakoniec ich polejeme citrónovou polevou, povkladáme do papierových košíčkov a ozdobíme ich kandizovaným ovocím. Poleva: bielok vyšľaháme s cukrom a citrónovou šťavou do peny.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 695
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

696

Podobné recepty:
  • Kurací šalát I

    Kurací šalát I

  • Cícerová kaša ('Hummus')

    Cícerová kaša ('Hummus')

  • Jablková torta – bleskovka

    Jablková torta – bleskovka

kuk