Medailóniky v makovej omáčke

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g bravčovej panenky, 0,4 dl oleja, 0,4 dl zahusťovacej omáčky, 1 dl červeného vína, 60 g maku, sójovú omáčku, soľ, mleté biele korenie.

Postup

Krok 1

Plátky panenky mierne naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko opečieme na rošte. Na panvicu potretú olejom dáme víno, pridáme zahusťovaciu omáčku, sójovú omáčku, vývar a nezomletý mak. Krátko povaríme. Do omáčky pridáme opečené mäso. Podávame s ryžou a zeleninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 783
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

784

Podobné recepty:
  • Bylinková nátierka

    Bylinková nátierka

  • Bravčové karé plnené mäsom

    Bravčové karé plnené mäsom

  • Kotlík z bravčového mäsa

    Kotlík z bravčového mäsa

kuk