Škoricové jablká

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 6 jabĺk, 1 cibuľu, olej, 1 lyžicu mletej škorice, 1 lyžicu medu, na hrot noža mletého bieleho korenia, šťavu z polovice citróna, 4 lyžice posekanej petržlenovej vňate.

Postup

Krok 1

Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme jablká pokrájané na tenké plátky a krátko podusíme. Pridáme škoricu, korenie, med a premiešame. Keď sa med rozpustí, pridáme šťavu z citróna a veľa nadrobno posekanej petržlenovej vňate. Podávame k pečenému mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 660
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

661

Podobné recepty:
  • Ďžuveč z diviny (BG)

    Ďžuveč z diviny (BG)

  • Chrenová nátierka I

    Chrenová nátierka I

  • Sladko štipľavá omáčka

    Sladko štipľavá omáčka

kuk