Orechové mušle

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 250 g hladkej múky, 250 g masla, 3 žĺtka, 5 lyžíc bieleho vína. Plnka: 120 g mletých orechov, 2 bielka, 150 g práškového cukru.

Postup

Krok 1

Múku z miešame so zmäknutým maslo, žĺtkami a vínom. Orechy, bielka a práškový cukor zľahka premiešame. Cesto rozvaľkáme a povykrajujeme kolieska. Na koliesko položíme kôpku plnky, koliesko preložíme na polovicu, potrieme žĺtkom. Upečieme. Po vychladnutí môžeme ozdobne pokvapkať roztopenou čokoládou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 933
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

934

Podobné recepty:
  • Papriková nátierka II

    Papriková nátierka II

  • Cibuľové lupienky

    Cibuľové lupienky

  • Vyprážaná cuketa

    Vyprážaná cuketa

kuk