Biskupský chlebíček

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 7 vajec, 7 lyžíc kryštálového cukru, za hrsť orechov, 100 g čokolády, za hrsť hrozienok, 7 lyžíc polohrubej múky, 1 vrecúško prášku do pečiva, 1 dl oleja.

Postup

Krok 1

7 bielkov vyšľaháme na sneh a postupne prišľaháme kryštálový cukor. Nalejeme do bábovkovej formy. Orechy posekáme, čokoládu pokrájame na kocky, zmiešame a pridáme hrozienka, polohrubú múku. Premiešame a rovnomerne navrstvíme na sneh vo forme. K žĺtkom pridáme prášok do pečiva. Do formy pridáme olej a žĺtky s kypriacim práškom. Zľahka premiešame. Pečieme 45 minút, pri teplote 150 stupňov Celzia.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 775
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

776

Podobné recepty:
  • Internátna ryba s cestovinami

    Internátna ryba s cestovinami

  • Makovník so smotanovou plnkou a želatínou

    Makovník so smotanovou plnkou a želatínou

  • Nakladaný hermelín

    Nakladaný hermelín

kuk