Kung pao á la Jana

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg morčacieho mäsa, 2 jogurty, sójovú omáčku, worcestrovú omáčku, horčicu, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, 3 lyžice škrobovej múčky, 1/2 póru, 1/2 čerstvých šampiňónov, 100 g arašidov, 100 g hrozienok, 150 g šunky, 2 väčšie cibule.

Postup

Krok 1

Marinádu pripravíme z jogurtu, sójovej a worcestrovej omáčky, horčice, soli, zeleninovej koreniacej zmesi a škrobovej múčky. Mäso pokrájame na rezance, vložíme do marinády a necháme odležať asi 12 hodín. Na druhý deň osmažíme na oleji cibuľu, pór, mäso a udusíme do mäkka. Päť minút pred dokončením pridáme pokrájané šampiňóny, na rezance pokrájanú šunku, arašidy, hrozienka. Podávame s ryžou a kompótom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1023
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1024

Podobné recepty:
  • Morčacie  prsia  na  kiwi

    Morčacie prsia na kiwi

  • Mušle v koňakovej omáčke

    Mušle v koňakovej omáčke

  • Kurča s chorizom

    Kurča s chorizom

kuk