Olivy k aperitívu ako malé chutné predjedlo

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 150 g čiernych olív, 50 g zelených olív, 100 g mascarpone, 1 bagetu alebo taliansky biely chlieb, 2 guľôčky mozzarelly každá asi 125 g.

Postup

Krok 1

Olivy odkôstkujeme, zmixujeme, zmiešame s mascarpone. Chlieb nakrájame na hrúbku prsta a natrieme olivovo – syrovým krémom. Mozzarellu necháme odkvapkať, nakrájame na plátky a ukladáme na chleby. Takto pripravené dáme do rozohriatého grilu alebo rúry pri 225 stupňoch Celzia a zapečieme do chrumkava. Servírujeme horúce.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 977
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

978

Podobné recepty:
  • Karboše

    Karboše

  • Karfiol zapekaný s nivou

    Karfiol zapekaný s nivou

  • Šťavnatý slivkový koláč

    Šťavnatý slivkový koláč

kuk