Olivová nátierka III

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 250 g čiernych olív bez kôstok, 50 g sardel, 25 g scedených kapár, 1 strúčik cesnaku, olivový olej, strúhanku.

Postup

Krok 1

Rozmixujeme olivy, sardely, kapary a cesnak, pridáme olivový olej, a ak je zmes príliš tekutá, aj strúhanku na zahustenie. Natrieme na hrianky a podávame. Nátierku, ktorú nespotrebujeme, môžeme skladovať až 3 mesiace v čistom, pevne uzavretom zaváraninovom pohári.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 805
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

806

Podobné recepty:
  • Krevety s pórom

    Krevety s pórom

  • Roláda z čínskej kapusty

    Roláda z čínskej kapusty

  • Čučoriedkový koláč so želatínou

    Čučoriedkový koláč so želatínou

kuk