Slonie žrádlo II

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 3 lyžice oleja, 3 lyžice kečupu, 3 lyžice plnotučnej horčice, 2 poháre majonézy alebo tatárskej omáčky, 500 g diétnej salámy, 5 až 6 sladkokyslých uhoriek, 1 malú cibuľu, 1 lyžičku mletého čierneho korenia.

Postup

Krok 1

Olej, kečup a horčicu zmiešame a nad parou vyšľaháme do hladkej masy. Po vychladnutí pridáme dva poháre majonézy. Do omáčky dáme na rezančeky pokrájanú salámu, uhorky, nadrobno pokrájanú cibuľu a korenie. Odložíme na niekoľko hodín do chladničky. Podávame s bielym pečivom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1073
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1074

Podobné recepty:
  • Tofu praženica

    Tofu praženica

  • Zapekané zeleninové slimáky

    Zapekané zeleninové slimáky

  • Výborný ríbezľový koláč

    Výborný ríbezľový koláč

kuk