Bravčové rezne s horčicou a chrenom

2015-12-15

Ingrediencie

  • 8 ks bravčových rezňov
  • trochu soľ
  • trochu mleté čierne korenie
  • 2 lyžica horčice
  • 2 ks klobásy
  • 2 lyžica postrúhaného chrenu.

Postup

Krok 1

Bravčové rezne na tenko naklepeme, osolíme a okoreníme. Plátok mäsa potrime horčicou a poukladáme naň na tenko pokrájanú klobásu. Posypme postrúhaným chrenom, prikryjeme druhým naklepaným plátkom a okraje zaklepeme, prípadne spojíme špáradlami. Opražíme na oleji z oboch strán. Podávame s pečenými zemiakmi, alebo hranolčekmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1372
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1373

Podobné recepty:
  • Piňakoláda

    Piňakoláda

  • Zeleninová nátierka

    Zeleninová nátierka

  • Pečená jahňacina s pivom

    Pečená jahňacina s pivom

kuk