Fazuľový guláš

2018-02-12

Popis

Fazuľový guláš. Podávame s čerstvým pečivom, alebo chlebom.

Ingrediencie

  • 500 g hovädzieho (alebo iného mäsa)
  • 1 dl oleja
  • 100 g cibule
  • 50 g mrkvy
  • 50 g cukru
  • 1 dl kečupu
  • 200 g fazule (namočíme deň predtým)
  • 200 g čerstvých hríbov
  • 4 strúčik cesnaku
  • 50 g slaniny
  • soľ
  • korenie
  • rasca
  • majorán

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na kocky a dáme na cibuľku, ktorú sme spenili na oleji. Osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a dusíme. Fazuľu, ktorú sme predtým namočili, uvaríme zvlášť do mäkka. Hríby nakrájame na plátky, osolíme, pridáme rascu a podusíme na slanine, ktorú sme predtým nakrájali na kocky. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme prelisovaný cesnak, podusené hríby, na kocky nakrájanú zeleninu, kečup a udusíme do mäkka. Pred dovarením primiešame uvarenú fazuľu, pridáme majorán a podľa potreby dochutíme. Podávame s čerstvým pečivom, alebo chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1108
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1109

Podobné recepty:
  • Zapekaný karfiol v syrovom prívarku

    Zapekaný karfiol v syrovom prívarku

  • Knedle zo zemiakov a rožkov

    Knedle zo zemiakov a rožkov

  • Pečený diviak

    Pečený diviak

kuk