Hermelínové tortičky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 5 lyžíc masla, 250 g tvarohu, 3 syry s bielou plesňou, 5 lyžíc smotany, soľ, jadrá vlašských orechov na ozdobenie.

Postup

Krok 1

Zmäknuté maslo vymiešame do peny, pridáme prelisovaný tvaroh, smotanu, soľ a vymiešame hladký krém. Plesňové syry rozkrojíme na plátky, potrieme krémom a vždy dva spojíme. Necháme dobre vychladiť. Po vychladení ich pokrájame na trojuholníky a ozdobíme orechmi. Krém môžeme ochutiť rôznymi prísadami – kečupom, chrenom a podobne.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 789
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

790

Podobné recepty:
  • Nežná šošovicová polievka

    Nežná šošovicová polievka

  • Prešporský guláš

    Prešporský guláš

  • Talianske palacinky

    Talianske palacinky

kuk