Pikantná zmes – feferón

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g bravčového stehna, 300 g cibule, 100 g kečupu, 100, g bravčovej masti, 200 g leča, 2 kapie, 2 lyžice sójovej omáčky, 50 g feferónov, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Na masti speníme pokrájanú cibuľu. Vložíme mäso pokrájané na hrubšie rezance, opečieme, osolíme, okoreníme. Pridáme kečup, lečo, kapiu, sójovú omáčku a pokrájané feferóny. Dusíme do zmäknutia mäsa. Podávame s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1098
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1099

Podobné recepty:
  • Moravský vrabec

    Moravský vrabec

  • Zapekaná tekvica s hubami

    Zapekaná tekvica s hubami

  • Bravčová roláda s wellness plnkou

    Bravčová roláda s wellness plnkou

kuk