Karfiol zapečený s pórom

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 stredne veľký karfiol, 250 g šunkovej salámy, 2 stredne veľké póry, 3 dl sladkej smotany, 100 g postrúhaného tvrdého syra, mleté čierne korenie, soľ, postrúhaný muškátový oriešok, 3 vajcia.

Postup

Krok 1

Umytý karfiol takmer domäkka uvaríme v osolenej vriacej vode. Po miernom vychladnutí ho rozdelíme na menšie ružice. Pór pokrájame na kolieska a salámu na kocky. Do vymastenej zapekacej misy uložíme karfiol, pór, salámu a zalejeme smotanou, ktorú sme rozhabarkovali s vajciami, soľou, korením, postrúhaným muškátovým orieškom a nahrubo postrúhaným tvrdým syrom. Do zlatista zapečieme vo vyhriatej rúre.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1107
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1108

Podobné recepty:
  • Vrak - ľahké jedlo, skoro ako palacinky

    Vrak - ľahké jedlo, skoro ako palacinky

  • Pikantná nátierka

    Pikantná nátierka

  • Tvarohový nákyp

    Tvarohový nákyp

kuk