Zapekaná jahňacina

2005-04-24

Ingrediencie

  • 1 kg jahňacieho stehna alebo pliecka, soľ, mleté čierne korenie, 3/4 l mlieka, 5 vajec, štipku sódy bikarbóny, 1 lyžicu strúhanky, 150 g slaniny.

Postup

Krok 1

Jahňacie stehno, alebo pliecko pokrájame na väčšie kusy, poukladáme na vymastený pekáč, posolíme, okoreníme a dáme piecť asi na 30 minút. Mlieko vyšľaháme s vajciami, soľou a štipkou sódy bikarbóny. Podľa potreby zahustíme strúhankou. Zálievku nalejeme na mäso, na každý kus mäsa dáme plátok slaniny a pečieme ešte 30 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 744
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

745

Podobné recepty:
  • Zapečené guľky so zemiakmi

    Zapečené guľky so zemiakmi

  • Polievka na indický spôsob

    Polievka na indický spôsob

  • Bravčové na paprike

    Bravčové na paprike

kuk