Cesnakové jahňacie kotlety

2016-05-04
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 5 min.
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 20 min.

Popis

Kotlety s chuťou cesnaku podávame s uvarenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.

Ingrediencie

  • 4 ks jahňacie kotlety
  • 4 strúčik cesnaku
  • mleté čierne korenie
  • soľ
  • tuk na smaženie

Postup

Krok 1

Kotlety na niekoľkých miestach pri okrajoch narežeme, aby sa mäso pri úprave nekrútilo, ľahko ho naklepeme, potrieme rozotreným cesnakom, okoreníme a osolíme. Vložíme do vyššej vrstvy rozohriatého tuku a smažíme dozlata.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 743
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

744

Podobné recepty:
  • Grécky slaný koláč

    Grécky slaný koláč

  • Zapekaná plnená tekvica

    Zapekaná plnená tekvica

  • Divinová zmes na ihle

    Divinová zmes na ihle

kuk