Krevety na koňaku

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 kráľovské krevety, 1 lyžicu olivového oleja, 4 strúčiky cesnaku, 1 lyžicu nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate, 1 dl šľahačkovej smotany, 1 lyžičku koňaku.

Postup

Krok 1

Kráľovské krevety zbavíme panciera a opečieme ich na olivovom oleji. Pridáme na plátky pokrájaný cesnak, pokrájanú petržlenovú vňať. Podlejeme šľahačkovou smotanou a lyžičkou koňaku. Premiešame a odstavíme. Podávame s čerstvou bagetou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 968
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

969

Podobné recepty:
  • Papriková nátierka na hrianky

    Papriková nátierka na hrianky

  • Zapečené kuracie prsia

    Zapečené kuracie prsia

  • Lievance z ovsených vločiek

    Lievance z ovsených vločiek

kuk