Chrumkavé fašírky

2016-04-13
  • Počet porcií : 3
  • Čas prípravy : 40 min.
  • Čas varenia : 20 min.
  • Celkový čas : 60 min.

Popis

Mäso vo fašírkach môžu chutne nahradiť dusené huby.

Ingrediencie

  • 500 g čerstvých húb
  • 2 dl oleja
  • 3 žĺtky
  • 80 g strúhanky
  • 1 ks rožok
  • 3 lyžica kyslej smotany
  • mlieko
  • grilovacie korenie
  • 1 hlávka cibule
  • mleté čierne korenie
  • rasca

Postup

Krok 1

Očistené huby pokrájame, posypeme drvenou rascou a soľou a udusíme na oleji. Pridáme opraženú cibuľu, žĺtky, rožok, rozmočený v mlieku, čierne a grilovacie korenie. Premiešame a ešte chvíľu podusíme. Pridáme smotanu.

Krok 2

Zo zmesi formujeme fašírky, obalíme ich v strúhanke a opražíme na oleji. Fašírky podávame so zemiakovou kašou, alebo so surovou zeleninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 837
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

838

Podobné recepty:
  • Grilovaný pstruh so slivkami

    Grilovaný pstruh so slivkami

  • Kaleráb plnený hríbmi

    Kaleráb plnený hríbmi

  • Zemiaky s tvarohom

    Zemiaky s tvarohom

kuk