Šalát z rozbifu

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g upečeného hovädzieho rozbifu, 100 g šalátových uhoriek, 100 g sterilizovaného hrášku, 1 rajčiak, 100 g špargle, 1 lyžica oleja, 1 lyžica octu, soľ, mleté čierne korenie, zelená petržlenová vňať, voda, listy hlávkového šalátu.

Postup

Krok 1

Upečený rozbif pokrájame najprv na tenké plátky a potom na rezance, pridáme očistenú šalátovú uhorku postrúhanú na kolieska, sterilizovaný hrášok, olúpaný a pokrájaný rajčiak a uvarenú posekanú špargľu. Zalejeme nálevom, ktorý si pripravíme z oleja, octu, zo soli, z mletého čierneho korenia, posekanej zelenej petržlenovej vňate a vody. Všetko spolu zľahka premiešame a podávame na zelených listoch hlávkového šalátu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1011
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1012

Podobné recepty:
  • Grilovaný teľací steak s broskyňou

    Grilovaný teľací steak s broskyňou

  • Šalát k vínu

    Šalát k vínu

  • Hovädzie rebierka s cibuľovou omáčkou

    Hovädzie rebierka s cibuľovou omáčkou

kuk