Švajčiarska omeleta

2015-09-29

Ingrediencie

  • 100 g ementálskeho syra, 1 lyžička masla, 2 mladé póry, zelená petržlenová vňať, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžica strúhanky, 2 lyžice sladkej smotany, 4 vajcia, tuk na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Ementálsky syr postrúhame, pridáme roztopené maslo, pór pokrájaný na tenké kolieska, zelenú petržlenovú vňať posekanú nadrobno, soľ, mleté čierne korenie, strúhanku, smotanu a rozšľahané vajcia. Všetko spolu premiešame, nalejeme do vymastenej a rozohriatej panvice a upečieme omeletu. Podávame horúcu. Pred podávaním môžeme omeletu na tanieri podľa chuti pokvapkať kečupom alebo kyslou lahôdkovou smotanou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1217
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1218

Podobné recepty:
  • Cestoviny s cuketovou pastou

    Cestoviny s cuketovou pastou

  • Brokolicové krokety na paradajkovej omáčke

    Brokolicové krokety na paradajkovej omáčke

  • Makaróny so špargľovou omáčkou

    Makaróny so špargľovou omáčkou

kuk