Kapustový mišmaš

2016-05-27

Ingrediencie

  • 4 až 5 hrstí kyslej kapusty, 500 g zemiakov, 1 až 2 jaternice (alebo primerané množstvo jaternicovej kaše), 75 g slaniny, soľ.

Postup

Krok 1

Do misy z varného skla dáme kapustu, na kapustu kolieska zemiakov, ktoré osolíme, na zemiaky jaternice zvlečené z črievka, alebo kašu, znovu poukladáme kolieska zemiakov, soľ a nakoniec niekoľko plátkov slaniny. Zapečieme v rúre.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 690
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

691

Podobné recepty:
  • Fazuľka varená s údeným mäsom

    Fazuľka varená s údeným mäsom

  • Kuracie pečienky s kokosom a kečupom

    Kuracie pečienky s kokosom a kečupom

  • Zapekané špenátové halušky

    Zapekané špenátové halušky

kuk