Lasagne á la Elza z Bibione

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 cibuľu, 1 kg mletého bravčového mäsa, 2,5 dl drvených konzervovaných paradajok, 120 g detskej krupice, soľ, mleté biele korenie, tymian, 6 strúčikov cesnaku, 400 g tvrdého syra, 2,5 dl kyslej smotany, 2 vajcia, strúhaný parmezán.

Postup

Krok 1

Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme pomleté mäso a sprudka osmažíme. Pridáme drvené paradajky, detskú krupicu a varíme asi 5 minút. Osolíme, okoreníme, pridáme tymian a pretlačený cesnak. Formu vytrieme maslo. Poukladáme do nej uvarené lasagne, na ne dáme časť mäsa, lasagne a kocky syra (iba časť). Všetko opakujeme do spotrebovania surovín. Posledná vrstva budú lasagne. Navrch nalejeme omáčku uvarenú z kyslej smotany, vajec, strúhaného syra, soli a korenia. V stredne vyhriatej rúre pečieme asi 40 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 793
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

794

Podobné recepty:
  • Kelové karbonátky III

    Kelové karbonátky III

  • Cuketovo cestovinový šalát s jablkami

    Cuketovo cestovinový šalát s jablkami

  • Ananásová omáčka

    Ananásová omáčka

kuk