Paradajkový šalát (Bulharsko)

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Paradajky, 1 strúčik cesnaku, olivový olej, ocot, balkánsky syr, soľ.

Postup

Krok 1

Paradajky pokrájame na kolieska a poukladáme na tanier. Na paradajky dáme pokrájaný cesnak, pokvapkáme olivovým olejom a octom, posolíme a nastrúhame syr. Šalát je vhodný ako príloha k bulharskému kebabče alebo šašlíku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 733
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

734

Podobné recepty:
  • Fazuľovo-kapustový šalát na teplo a na studeno

    Fazuľovo-kapustový šalát na teplo a na studeno

  • Pikantný mäsový šalát z fazuľou a s feferónkou

    Pikantný mäsový šalát z fazuľou a s feferónkou

  • Hlávkový šalát s jablkovo-orechovou zálievkou

    Hlávkový šalát s jablkovo-orechovou zálievkou

kuk