Flambované ovocie

2018-02-15

Popis

Flambované ovocie

Ingrediencie

  • Rôzne ovocie: pomaranč
  • ananás
  • kivi
  • jablko
  • citrón a iné
  • rum
  • vanilkový cukor
  • škoricový cukor
  • badian
  • klinčeky
  • mandle
  • maslo

Postup

Krok 1

Ovocie očistíme, pokrájame, ochutíme vanilkovým a škoricovým cukrom. Do pekáča dáme alobal, ktorý potrieme maslom, poukladáme ovocie, pridáme badian, klinčeky, mandle a pokvapkáme rumom. Alobal uzatvoríme a pečieme vo vyhriatej rúru asi 15 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1688
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1689

Podobné recepty:
  • Ananásový dezert

    Ananásový dezert

  • Sypaný jablkový koláč

    Sypaný jablkový koláč

  • Ríbezľová polievka s vínom

    Ríbezľová polievka s vínom

kuk