Pečeňové čiži-piži

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g pečene (bravčovej, teľacej alebo hovädzej), 1 dl oleja, 100 g cibule, mleté čierne korenie, štipľavú papriku, 1 vajce, 1 dl šľahačkovej smotany.

Postup

Krok 1

Pečeň pokrájame na tenšie rezance a prudko opečieme na oleji. Pridáme na drobno pokrájanú cibuľu, podľa chuti mleté čierne korenie, alebo štipľavú papriku. Vložíme do olejom vymastenej misy, zalejeme vajcom, ktoré rozšľaháme v šľahačkovej smotane a zapečieme v rúre. Pred podávaním posolíme a posypeme posekanou petržlenovou vňaťou alebo pažítkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1606
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1607

Podobné recepty:
  • Rukolový šalát

    Rukolový šalát

  • Tuniakový šalát s ryžou

    Tuniakový šalát s ryžou

  • Kakaová saláma

    Kakaová saláma

kuk