Pečeňové dolky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 zemiaky, 250 g pečene, soľ, mleté čierne korene, majorán, cesnak, 4 vajcia, strúhanku.

Postup

Krok 1

Zemiaky postrúhame a necháme chvíľu odstáť. Zlejeme z nich prebytočnú vodu, zmiešame s pomletou pečeňou, soľou, mletým čiernym korením, majoránom, prelisovaným cesnakom. Pridáme žĺtky a sneh z bielkov. Podľa potreby zahustíme strúhankou. Z hmoty pečieme na oleji dolky. Podávame so zeleninou udusenou na masle, alebo s rôznymi prívarkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 847
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

848

Podobné recepty:
  • Krevety v cesnakovom sóse

    Krevety v cesnakovom sóse

  • Kura v syre

    Kura v syre

  • Cestoviny s horčicovou omáčkou a kuracími knedličkami

    Cestoviny s horčicovou omáčkou a kuracími knedličkami

kuk