Zázvorové jablká (hrušky)

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 jablká, 2 dl bieleho vína, 1 lyžičku zázvoru, štipku muškátového orieška, 1 lyžičku mletej škorice, kryštálový cukor.

Postup

Krok 1

Jablká olúpeme, zbavíme jadrovníkov a pokrájame na hrubšie plátky, ktoré prelejeme bielym vínom. Pridáme zázvor, oriešok, škoricu. Necháme máčať niekoľko hodín. Potom privedieme jablká do varu, vyberieme ich a grilujeme do zlatista. Posypme cukrom a scedeným koreneným vínom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 774
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

775

Podobné recepty:
  • Vajcia s vínovou omáčkou

    Vajcia s vínovou omáčkou

  • Pusinky z ovsených vločiek

    Pusinky z ovsených vločiek

  • Čokoládová pena

    Čokoládová pena

kuk