Hažmut

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2,5 kg červenej zeleninovej papriky, 100 g feferónov (prípadne podľa chuti), 40 g cesnaku, 40 g soli, 40 g cukru, 1 dl oleja, 10 g kyseliny citrónovej.

Postup

Krok 1

Papriku, feferóny a cesnak pomelieme, pridáme soľ, cukor a varíme asi 1 hodinu. Nakoniec pridáme olej, kyselinu citrónovú, premiešame, krátko povaríme, ešte horúce nalejeme do pohárov, uzatvoríme ich a sterilizujeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 592
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

593

Podobné recepty:
  • Zemiaková kaša I

    Zemiaková kaša I

  • Francúzske zemiaky II

    Francúzske zemiaky II

  • Základná verzia guacamole

    Základná verzia guacamole

kuk