Jarný šalát

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Hrsť mladej žihľavy, hrsť mladých jarných púpavových lístkov, hrsť naklíčenej šošovice, zväzok čerstvej reďkovky. Na zálievku: 1 biely jogurt, štipku morskej soli, petržlenovú vňať, citrónovú šťavu.

Postup

Krok 1

Žihľavu dobre premyjeme v studenej vode, aby nepŕhlila, pokrájame a zmiešame s nadrobno potrhanými alebo pokrájanými púpavovými lístkami, naklíčenou šošovicou a reďkovkou nakrájanou nadrobno. Zalejeme jogurtovou zálievkou. Zálievka: zmiešame jogurt, morskú soľ, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať a citrónovú šťavu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 768
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

769

Podobné recepty:
  • Karfiol na spôsob mozočku

    Karfiol na spôsob mozočku

  • Hubové oškvarky

    Hubové oškvarky

  • Výživná chrenová nátierka

    Výživná chrenová nátierka

kuk