Pimiento relleno de carne

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 veľké červené papriky, 300 g mletého bravčového mäsa, 1 veľkú cibuľu, 4 hrste ryže, šampiňóny, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, 1 kocku kuracieho bujónu, muškátový oriešok.

Postup

Krok 1

Papriky dôkladne umyjeme a vrch odkrojíme ako čiapočku (nevyhadzujeme), vyčistíme a odložíme. Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na oleji. Pridáme mleté mäso, posekané šampiňóny, kocku kuracieho bujónu, mleté čierne korenie, štipku muškátového oriešku a podľa chuti dosolíme. Chvíľu dusíme a vypneme. Udusené mäso zmiešame so surovou ryžou a naplníme papriky (papriky nesmú byť príliš plné). Na plech dáme alobal, poukladáme papriky a uzatvoríme odrezanou čiapočkou. Dáme do vyhriatej rúry na 180 stupňov Celzia. Pečieme asi 30 minút (záleží od veľkosti papriky a použitej ryže. Podávame so zeleninovou prílohou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 595
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

596

Podobné recepty:
  • Teľacie mäso po juhoslovansky

    Teľacie mäso po juhoslovansky

  • Pravé grécke zaziky

    Pravé grécke zaziky

  • Bravčový jazyk na pekingský spôsob

    Bravčový jazyk na pekingský spôsob

kuk