Kačacie prsia so zemiakovým šalátom

2008-07-27

Ingrediencie

  • 1 kg kačacích pŕs, soľ, mleté čierne korenie, 50 g obyčajnej horčice, 50 g dijonskej horčice, olivový olej, 2 viazaničky jarnej cibuľky, 4 vetvičky stopkového zeleru, 1 kg v šupke uvarených zemiakov.

Postup

Krok 1

Kožu na prsiach do kríža narežeme. Celý kus mäsa grilujeme asi 5 minút, potom mäso otočíme a grilujeme ďalšie 4 minúty. Mäso osolíme a okoreníme čerstvo namletým korením. Obyčajnú a dijonskú horčicu zmiešame, osolíme a za stáleho miešanie pridávame, tenkým pramienkom, olej. Pridáme pokrájanú jarnú cibuľku a stopkový zeler. Pridáme ošúpané, na kolieska nakrájané zemiaky a premiešame. Ugrilované mäso pokrájame a plátky a podávame so zemiakovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 451
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

452

Podobné recepty:
  • Morčacie prsia marinované v zázvore

    Morčacie prsia marinované v zázvore

  • Kurča po provensálsky

    Kurča po provensálsky

  • Hrianky s pastierskou kuracou pečeňou a so šalátom

    Hrianky s pastierskou kuracou pečeňou a so šalátom

kuk