Hríby na smotane

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g čerstvých hríbov, 100 g tuku, 100 g cibule, 3 dl kyslej smotany, mletá červená paprika, 50 g hladkej múky, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Čerstvé hríby očistíme, nakrájame na hrubšie plátky, osolíme a dáme dusiť na tuk, v ktorom sme spenili nadrobno nasekanú cibuľu a prisypali mletú červenú papriku. keď sú huby mäkké zahustíme ich smotanovou zátrepkou, ktorú sme pripravili so smotany, v ktorej sme rozhabarkovali hladkú múku. Všetko spolu krátko povaríme, dochutíme soľou a mletým čiernym korením.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1017
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1018

Podobné recepty:
  • Nakladaný opečený Camembert

    Nakladaný opečený Camembert

  • Špenát zapečený so syrom

    Špenát zapečený so syrom

  • Zemiakové placky od Kalicha

    Zemiakové placky od Kalicha

kuk