Sofrito - grécke jedlo

2009-01-03

Ingrediencie

  • 300 g bravčového mäsa, 1 lyžičku aromatického oleja, 200 g cibule, 3 strúčiky cesnaku, 2 veľké paradajky, 1 štipľavú papričku, 150 g vareného prerasteného údeného mäsa, 300 g paradajok, 1/2 lyžičky oregana, 1 lyžičku soli, 1/2 lyžičky listov koriandra, 1/2 lyžičky čerstvo drveného korenia.

Postup

Krok 1

Mäso opečieme na oleji, pridáme cibuľu, cesnak, papriku, údené mäso, všetko nadrobno pokrájané. Chvíľu smažíme, pridáme pokrájané paradajky, koreniny, soľ a 30 minút dusíme. Podávame s ryžou alebo cestovinami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3528
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3529

Podobné recepty:
  • Kurča na španielsky spôsob

    Kurča na španielsky spôsob

  • Francúzsky krém

    Francúzsky krém

  • Plnené bylinkové slimáky

    Plnené bylinkové slimáky

kuk