Kuracie roláda plnená šparglou a špenátom

2009-09-08

Ingrediencie

  • Kuracie prsia, soľ, mleté čierne korenie, špenát listový, špargľu, maslo, biele víno, kyslú smotanu, vodu.

Postup

Krok 1

Špargľu očistíme a krátko povaríme v osolenej vode s trochou masla. Kuracie prsia opláchneme rozrežeme na veľký plát a naplníme ich vrstvou špenátu, špargle a potom mäso zvinieme. Rolky pevne zviažeme a na masle ich opečieme zo všetkých strán. Po opečení mäso podlejeme vodou a vínom a varíme približne 15 minút. Hotové mäso vyberieme a do výpeku za stáleho miešania pridáme kyslú smotanu. Chvíľu povaríme a podávame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1253
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1254

Podobné recepty:
  • Morčacie mäso s pomarančovou omáčkou

    Morčacie mäso s pomarančovou omáčkou

  • Kuracie prsia na thajský spôsob

    Kuracie prsia na thajský spôsob

  • Perlička dusená na divoko

    Perlička dusená na divoko

kuk