Kuracie roláda plnená šparglou a špenátom
2009-09-08- komentárov
- Kategórie: Hydina , Kurča, kapún, poulard, sliepka
Ingrediencie
- Kuracie prsia, soľ, mleté čierne korenie, špenát listový, špargľu, maslo, biele víno, kyslú smotanu, vodu.
Postup
Krok 1
Špargľu očistíme a krátko povaríme v osolenej vode s trochou masla. Kuracie prsia opláchneme rozrežeme na veľký plát a naplníme ich vrstvou špenátu, špargle a potom mäso zvinieme. Rolky pevne zviažeme a na masle ich opečieme zo všetkých strán. Po opečení mäso podlejeme vodou a vínom a varíme približne 15 minút. Hotové mäso vyberieme a do výpeku za stáleho miešania pridáme kyslú smotanu. Chvíľu povaríme a podávame.