Pečený guláš

2009-11-13

Ingrediencie

  • 1 kg bravčového mäsa (pliecko), 3 veľké cibule, 5 strúčikov cesnaku, 2 lyžičky korení karí, 3 lyžičky sladkej mletej červenej papriky, 3 zarovnané lyžice škrobovej múčky, soľ, mleté čierne korenie, 2 kocky mäsového bujónu, feferón alebo mletú červenú štipľavú papriku.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na kocky, cibuľu a cesnak nadrobno a v pekáči zmiešame so všetkými ďalšími surovinami. Zalejeme 1 l vriacej vody, v ktorej sme rozpustili 2 kocky bujónu. Premiešame, prikryjeme druhým pekáčom alebo alobalom a pečieme bez odkrývania, pri teplote 250 stupňov Celzia asi 1,5 hodiny. Ako prílohu podávame knedľu, alebo ryže, či cestoviny, alebo iba chlieb.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 663
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

664

Podobné recepty:
  • Baranie dusené so zelenou paprikou a rajčiakmi

    Baranie dusené so zelenou paprikou a rajčiakmi

  • Jahňacie mäso na cesnaku so syrom

    Jahňacie mäso na cesnaku so syrom

  • Azu na tatársky spôsob

    Azu na tatársky spôsob

kuk