Grécke bifteky

2018-03-05

Popis

Grécke bifteky

Ingrediencie

  • 1 kg mletého hovädzieho mäsa
  • strúhanka podľa potreby
  • nadrobno posekaný cesnak
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • petržlenovú vňať
  • olej
  • 3 až 4 ks vajcia

Postup

Krok 1

Všetko, okrem vajec, vymiešame a z hmoty sformujeme bifteky. Obalíme ich v rozšľahaných vajciach a vypražíme na oleji. Podávame s gréckym šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 852
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

853

Podobné recepty:
  • Baraní jazyk vyprážaný

    Baraní jazyk vyprážaný

  • Polievka z kapra na holandský spôsob

    Polievka z kapra na holandský spôsob

  • Špagety s hubami a syrom

    Špagety s hubami a syrom

kuk