Mrkva ako mäso

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g mrkvy, 80 g cibule, 50 g oleja, soľ, IS g mletej červenej papriky, čierne korenie, 15 g maizeny.

Postup

Krok 1

Mrkvu očistíme, umyjeme, pokrájame na kolieska. Cibuľu nakrájame na kocky, opražíme na tuku, pridáme mrkvu, krátko urestujeme, osolíme, okoreníme, pridáme mletú červenú papriku, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Šťavu zahustíme maizenou rozmiešanou vo vode. Podávame s varenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 962
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

963

Podobné recepty:
  • Jesenné závitky

    Jesenné závitky

  • Rajčiaky v cestičku

    Rajčiaky v cestičku

  • Plnený baklažán I

    Plnený baklažán I

kuk