Mangové zabaglione

2010-09-26

Ingrediencie

  • 2 zrelé plody manga, 4 žĺtky, 1 dl bieleho sladkého dezertného vína, 4 lyžice cukru, 1 dl smotany.

Postup

Krok 1

Cukor vyšľaháme so žĺtkami. Postupne, za stáleho miešania pridávame víno a zahrievame v vodnom kúpeli tak dlho, pokým krém nezhustne (asi 8 až 10 minút). Jedno mango ošúpeme, odstránime kôstku, pokrájame a rozmixujeme. Zmiešame s vychladnutým krémom z vajec a so smotanou. Rozdelíme do misiek a ozdobíme plátkami druhého manga.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 872
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

873

Podobné recepty:
  • Cukrový uhlohydrátový dezert

    Cukrový uhlohydrátový dezert

  • Jogurtové mlieko s pomarančom

    Jogurtové mlieko s pomarančom

  • Višne v mede

    Višne v mede

kuk