Pre krvnú skupinu 0: nátierka z rapíkatého zeleru a cícera

2010-10-23

Ingrediencie

  • cícer, voda., cca 2,3 stopky rapíkatého zeleru, 1/2 menšej cibule, zeleninová kocka, olivový olej.

Postup

Krok 1

cícer, ktorý bol cez noc, alebo od rána do večera namočený vo vode, prepláchneme a zvlášť uvaríme., rapíkatý zeler pokrájame, dáme do vody a s kúskom pokrájanej cibule a so zeleninovou kockou a olejom dusíme domäkka., necháme ešte chvíľu dôjsť pod pokrievkou a potom ho spolu s cícerom rozmixujeme ručným mixérom., podávame s tmavým pečivom, alebo môžeme použiť aj ako prílohu k rôznym iným zeleninovým jedlám.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 612
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

613

Podobné recepty:
  • Karfiol na rímsky spôsob

    Karfiol na rímsky spôsob

  • Nátierka z vajec a šunky

    Nátierka z vajec a šunky

  • Zeleninová nátierka

    Zeleninová nátierka

kuk