Cestoviny s hydinovými vnútornosťami

2016-04-11
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Čas varenia : 30 min.
  • Celkový čas : 45 min.

Popis

Hydinové vnútornosti sú nutrične veľmi výživným doplnkom stravy. Pripraviť sa dajú aj ako výborná príloha k cestovinám.

Ingrediencie

  • 500 500 g polohrubej múky
  • 2 2 vajcia
  • soľ
  • slepačie vaječníky
  • slepačie neznesené vajcia
  • pečienky
  • žalúdky
  • srdcia
  • kačacia masť

Postup

Krok 1

Z múky, vajec a štipky soli vypracujeme cesto, vyvaľkáme a nakrájame na dlhé pásy, ktoré potom trháme a hádžeme do vriacej vody. Môžeme použiť hotové, široké rezance.

Krok 2

Vaječníky pokrájame na menšie kúsky, pečienky naškriabeme nožom alebo ich pomelieme, žalúdky, srdcia pokrájame na malé kúsky. Na kačacej masti osmažíme vaječníky, žalúdky a srdcia. Osolíme, podlejeme vývarom a udusíme do mäkka. Šťavu vydusíme na tuk.

Krok 3

Pridáme vajcia a spolu, krátko osmažíme. Osobitne osmažíme pečienky a zmiešame s ostatnými vnútornosťami. Vmiešame do uvarených cestovín.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 601
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

602

Podobné recepty:
  • Chrumkavé parené kuracie prsia

    Chrumkavé parené kuracie prsia

  • Tigadege

    Tigadege

  • Bažant na víne

    Bažant na víne