Hubový nákyp zo sušených húb

2011-01-26

Ingrediencie

  • 6 starších rožkov, 3 vajcia, 1 stredne veľkú cibuľu, mlieko, 40 g sušených húb, petržlenovú vňať, 1/2 vrecúška kypriaceho prášku, majorán, 1/2 kocky hubového bujónu, olej, strúhanku.

Postup

Krok 1

Sušené huby prepláchneme a namočíme ich do vlažnej vody na 30 minút. Rožky pokrájame na plátky hrubé asi 1 cm. Pokropíme ich mliekom. Po vsiaknutí mlieka ich zmiešame s rozšľahanými vajcami, so scedenými a prekrojenými hubami a pokrájanou cibuľou. Primiešame postrúhanú kocku hubového bujónu, medzi prstami požmolený majorán, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, kypriaci prášok a premiešame. Zmes dáme do vymastenej a strúhankou vysypanej zapekacej misky a vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov Celzia. Zapekáme asi 20 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 635
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

636

Podobné recepty:
  • Artičoková plnka do pirohov

    Artičoková plnka do pirohov

  • Vegetariánska sekaná

    Vegetariánska sekaná

  • Pohánka so šampiňónmi

    Pohánka so šampiňónmi

kuk