Jahňacie steaky na jablkách

2011-08-11

Ingrediencie

  • 8 jahňacích steakov (zo stehna), 1 väčšiu cibuľu, 1 lyžicu sušeného tymianu, 1 dl mäsového vývaru, 2 lyžičky plnotučnej horčice, 1 lyžičku horčičných semien, 1 lyžicu medu, olivový olej, maslo, soľ, drvené čierne korenie, 2 jablká.

Postup

Krok 1

V pekáčiku, na oleji a masle osmažíme cibuľu pokrájanú na polmesiačiky. Do svetlo hneda sfarbenú cibuľu zhrnieme do jednej strany a na tom istom tuku osmažíme plátky mäsa. Keď mäso zbelie rozložíme ho na vrstvu cibule, posypeme soľou, drveným korením, tymianom, drvenými horčičnými semienkami. Vo vývare rozmiešame horčicu a med a polejeme nim mäso. Vložíme do rúry a pečieme asi 30 minút. Pridáme očistené, jadrovníkov zbavené a na mesiačiky pokrájané jablká a pečieme ďalších 10 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 260
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

261

Podobné recepty:
  • Jahňacie mäso s jogurtom

    Jahňacie mäso s jogurtom

  • Varená baranina v smotanovej omáčke

    Varená baranina v smotanovej omáčke

  • Telgártske rezne

    Telgártske rezne