Rebarborový koláč

2015-09-29

Ingrediencie

  • 350 g hladkej múky, 40 g sójovej hladkej múky, 180 g Hery, 1/2 balíčka prášku do pečiva, soľ, voda. Plnka: 400 g rebarbory, 150 g práškového cukru, 50 g hrozienok, citrónová šťava, 3 bielka, 150 g práškového cukru.

Postup

Krok 1

Z múky, prášku do pečiva, tuku, soli a vody vypracujeme cesto, ktoré rozvaľkáme na múkou posypanej doske a vložíme na plech. Na plát cesta uložíme plnku. Pečieme v dobre vyhriatej rúre. Pred dopečením potrieme vyšľahaným snehom z bielkov s cukrom a dáme dopiecť. Plnka: Rebarboru olúpeme, pokrájame na kolieska, premiešame s cukrom a hrozienkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 852
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

853

Podobné recepty:
  • Najjednoduchší koláč

    Najjednoduchší koláč

  • Tekvicová bábovka

    Tekvicová bábovka

  • Švédsky kakaový koláč „Kladdkaka“

    Švédsky kakaový koláč „Kladdkaka“