Zelenina s jogurtovým dipom

2012-01-08

Ingrediencie

  • 200 g stonkového zeleru, 200 g mrkvy, 200 g uhoriek nakladačiek, 200 g uvarenej ryže, 10 šalátových listov, 3 dl jogurtu steelton, 120 g syra steelton, 2 strúčiky cesnaku, štipku mletého bieleho korenie, niekoľko kvapiek bieleho balzamikového octu, niekoľko vetvičiek petržlenovej vňate, niekoľko kvapiek olivového oleja.

Postup

Krok 1

Stonky pokrájame na asi 10 cm dlhé kúsky, na rovnako veľké kusy pokrájame mrkvu a uhorky, ktoré pozdĺžne prekrojíme na štvrtiny. Kôpky ryže uvarenej v osolenej vode zabalíme do šalátových listov. Jogurt vymiešame so syrom, najemno pokrájaným cesnakom, petržlenovou vňaťou, čerstvo pomletým bielym korením, balzamikovým octom a olivovým olejom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 475
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

476

Podobné recepty:
  • Shankar pali (Maharasthra, India)

    Shankar pali (Maharasthra, India)

  • Zapečené topinabury

    Zapečené topinabury

  • Tortilla na španielsky spôsob

    Tortilla na španielsky spôsob

kuk