Nátierka z ovsených vločiek II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 60 g vločiek, 80 g droždia, 30 g rastlinného tuku, 50 g cibule, soľ, 2 vajcia, pažítka, petržlenová vňať.

Postup

Krok 1

Ovsené vločky s pokrájanou cibuľou opražíme na tuku, pridáme droždie a restujeme až kým droždie nezhnedne. Potom pridáme rozšľahané vajcia, osolíme a necháme vyzrážať. Hotovú nátierku posypeme nadrobno pokrájanou pažítkou a petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 778
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

779

Podobné recepty:
  • Ragú z bažanta na spôsob monteglace

    Ragú z bažanta na spôsob monteglace

  • Hubová nátierka s rajčinami

    Hubová nátierka s rajčinami

  • Špargľová nátierka

    Špargľová nátierka

kuk