Sladké špirály k červenému vínu

2012-02-10

Ingrediencie

  • 4 vajcia, toľko práškového cukru koľko vážia rozbité vajcia, toľko polohrubej múky koľko vážia rozbité vajcia, štipku soli, rascu.

Postup

Krok 1

Vajcia, bez škrupiny, odvážime a podľa ich váhy navážime cukor a múku. Pridáme štipku soli a vymiešame. Cez cukrárske vrecúško, na vymastený plech, vytvoríme čiary hrubé ako prst, po celej dĺžke plechu (cesto sa mierne roztečie). Niektoré pásiky posypeme rascou. Rúru vyhrejeme na maximum a pečieme až okraje pásikov začnú hnednúť. Ešte horúce namotáme na varešku do špirály. Pracujeme rýchle, pretože cesto veľmi rýchle krehne.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 244
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

245

Podobné recepty:
  • Gottov obľúbený koláč

    Gottov obľúbený koláč

  • Jemný ovocný koláč

    Jemný ovocný koláč

  • Ovsené pagáče

    Ovsené pagáče