Flambované bravčové rebierka

2018-02-15

Popis

Flambované bravčové rebierka. Vypražené poukladáme na taniere s rebierkami a varenými zemiakmi.

Ingrediencie

  • 1 kg uvarených zemiakov
  • 2 kg bravčových rebierok
  • 4 ks vajcia
  • 1 dl mlieka
  • 100 g polohrubej múky
  • 4 ks banány
  • 150 g šampiňónov
  • olivový olej
  • 1 dl koňaku
  • soľ

Postup

Krok 1

Rebierka pokrájame vedľa kosti, osolíme ich a rýchlo opečieme z oboch strán. Polejeme ich koňakom, zapálime a necháme vyhorieť. Poukladáme na vyhriate taniere. Z vajec, mlieka a múky vymiešame cestíčko, do ktorého namočíme kolieska banánov a na štvrtiny pokrájané šampiňóny a osmažíme ich na oleji. Vypražené poukladáme na taniere s rebierkami a varenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 525
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

526

Podobné recepty:
  • Jahňacie stehno na ražni

    Jahňacie stehno na ražni

  • Hovädzie steaky zo sviečkovej

    Hovädzie steaky zo sviečkovej

  • Nakladané rezne

    Nakladané rezne