Bageta s mladým medvedím cesnakom

2015-11-26

Popis

Osviežujúca jarná desiata, ktorá je bohatá na vitamíny.

Ingrediencie

  • bageta alebo veľký grahamový rožok
  • olej
  • 1 ks menší šampión
  • kúsok zeleru
  • pokrájaného na tenké rezance
  • solčanka
  • 1 ks malá paradajka
  • hrsť lístkov mladého medvedieho cesnaku

Postup

Krok 1

Zeler dáme na olej, chvíľu opekáme, pridáme pokrájaný šampión, po chvíli ešte teplé preložíme na prekrojené pečivo, jemne poliate olejom. Na to naukladáme opláchnutý surový medvedí cesnak a nakoniec pridáme tenké plátky paradajky. Solčanku použijeme len v prípade potreby, nemusí byť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 498
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

499

Podobné recepty:
  • Dusené huby so syrom

    Dusené huby so syrom

  • Zapekané makové rezance

    Zapekané makové rezance

  • Fazuľový puding

    Fazuľový puding